Sivut

17. joulukuuta 2013

Maastoilua ja muuta puuhaa


Nyt vois olla tässä kuulumisten paikka, ettei koko blogi huku joulukalenterin luukkuihin :D

Sunnuntaina kävin Vallun kanssa rennon ilmansatulaa maastolenkin vähän palautteluksi lauantaisesta valmennuksesta. Vallun kanssa oli kiva vaan humpsutella menemään ja laukkaakin uskalsin ottaa vähän pidempää pätkää! :) Iltapäivän vietinkin sitten Baldurilla heppakerhon merkeissä. 



Eilen kävin Vallulla maastossa kera Sanni&Selma. Selmalla oli vähän oma kivaa maastossa, kun ei ole tottunut pimeässä maastoilemaan paljoa, mutta ei Vallukaan mikään kaikkein varmin ollut ;) Vähän piti senkin viiroilla, etenkin laukassa ja sitten nähtiin mörköjä kun Selma säpsähti ja sitä rataa... Oli vähän poneilla viiroaikaa, mutta muuten lenkki sujui tosi hyvin! :)

 


Tänään Vallu sitten pääsi käsihevokseksi kun lähdettiin Sannin kanssa Cindyä ajamaan. Vallu oli alkumatkasta kuin mikäkin laiskimus, mutta kummasti alkoi vauhti lisääntyä mitä lähempänä kotia oltiin :D Vallu leikki lenkin aikana ravuria, vain yhdellä pätkällä otti laukkaa, muuten tuli sujuvasti ravia perässä vaikka Cindy laukkasi kärryjen edessä suhteellisen reippaasti. Oli kyllä taas hieno ilma, oikein hieno kuutamo ;) Nähtiin lenkin varrella yksi iso rusakko, mutta mun puolesta kaikki metsän ötökät voi pysyä piilossa lenkeillä ;D
 Käykää heittämässä kysymyksiä tänne! ;D  Jokainen tän postauksen lukija käy heittämässä väh. 1 kysymyksen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina