Sivut

29. joulukuuta 2013

Lenkkelyä maastossa



Pari päivää on taas vierähtänyt maastoillen ja sadepäiviä harmittelemalla. Perjantaina oli ikävä vesisade, joten kävin vaan siivoilemassa Vallun boxin ja laittamassa ruoat sekä vein purua karsinaan ja Sannin kanssa säädin tallissa sitten ja tehtiin iltatalli samaan syssyyn. :)

*Mums,mums* Mössö on hyvää :D

Poni rakastaa mössöään ylikaiken ;D
 ---------------------------------------------------------------------------------




Eilen kävin Vallun kanssa maastoilemassa tuulessa ja harmaudessa, onneksi ei sentään vettä satanut. Vallu näki mörköjä puskissa vähän väliä ja takaisin talli mennessä oli ihan järkyttäviä juttuja kun matkan varrella pestiin autoa, sahattiin moottorisahalla, paukutettiin puuhun jotain sekä pressut heilui tuulessa ja pari peuraakin bongattiin. Mikään edellämainituista ei ollut niin järkyttävää kuin kamala valkoinen putki rullalla, se oli jotain ihan hirveetä :D Muuten reissu sujui hyvin, tosin keskusteltiin ponin kanssa vauhdista vähän useampaankin kertaan.


Lenkin tiedot


Selma liikkui tuolla ulkona aivan varmasti!

Ponny ja uus riimu, joka on vähän nafti...





"Mä syön nyt, en kuule enkä näe mitään"



----------------------------------------------------------------------------------------
 
Rakastavaiset keskenään :P

Tänään sitten lähdin Vallulla ilman satulaa liikenteeseen. Kävin heittämässä Pajaretken lenkin niin että äiti oli Lilyn kanssa kävellen mukana. Eli tämä lenkki oli pääasiassa käyntiä, muutamia hölkkäpätkiä ja yhtä laukkapätkää lukuunottamatta :) Vallu oli oikein mukava, vaikka laukkapätkällä kotiinpäin vähän innostuikin eikä olisi malttanut jarruttaa, koska oli kova kiire tallille Selman luo ;) 

Juu, ei tod menty noin lujaa xd En tiedä mistä tonki nopeuden on repäissyt xD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina