Sivut

30. joulukuuta 2013

Ostosten sovittelua



Käytiin tänään äitin kanssa Agrimarketissa ostamaan Vallulle rehua ja samalla matkaan tarttui uusi riimu sekä uudet suitset.

Vallun kanssa en tehnyt tänään mitään muuta kuin sovitin riimua ja suitsia. Onneksi molemmat sopivat Vallulle hyvin :) Suitsista itse tykkään, koska niissä on pehmustettu turpahihna ja niskahihna sekä tuo musta kiiltävä nauha tuossa otsapannassa ja turparemmissä on jotenkin vain hieno :3 Kyllä nyt kelpaa taas ratsastella! :)

Riimu on juuri hyvä tarhariimuksi, kevyt ja siinä on pehmusteet turvassa ja niskassa sekä bonuksena poikamainen väri, kun muuten Vallulla on vähän tyttömäisiä riimuja ollut, vaikka koko poni muutenkin on niin tyttö :D

Huomenna uudet suitset pääsevät kokeiluun, kun ratsastastan Vallun pellolla/maastossa/lätäköllä en ole päättänyt vielä missä ;))






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina