Sivut

7. huhtikuuta 2013

Heppamessu fiiliksiä & Vallun liikutusta 7.4.2013



Olin eilen(6.4.) Tampereen Hevosmessuilla. Paljon oli väkeä liikenteessä ja joka paikkaan sai kyllä kiitettävästi jonottaa... Islanninhevospäivän takiahan siellä oltiin, muutamia luentoja olin kuuntelemassa ja sitten tottakai katsomassa Suomen Issikka jalostusoriiden esittelyn. Ihan mielettömiä otuksia! Ainiin, shoppailua ei kannata unohtaa. Ostin itselleni hanskat & raipan ja Vallulle kumibootsit. Olisin tarvinnut myös fleeceloimen ja kuljetussuojat, mutta eipä siellä tietenkään oikeanlaisia ollut. Paljon siellä oli tavaraa, muttei kuitenkaan tavallaan mitään spesiaalia/mulle hyödyllistä :))





Hanskat
Punainen raippa tottakai! ;D
Bootsit

Tänään (7.4.) oli ensin heppakerho ja sitten liikuttelin vielä Vallun. Menin tallille 12 aikaan ja odottelin, että Anu&Elviira tulisivat tallille. Sitten odoteltiin, että kerholaiset tulisivat ja pidettiin sitten kerho. Puoli kolmen maissa metsästin Vallun heinäkasalta ja vein talliin. Harjasin ja varustoin otuksen ja otin sitten suunnan kentälle. Kentällä oli hirmu liukasta tilsojen vuoksi, joten puolen kierroksen jälkeen päätin mennä tielle. Otin tiellä aluksi käynnissä kiemuroita ja pohkeenväistöä, mitä ikinä keksinkin. Sitten otin tölttiä ja ravia, lopuksi laukkaa. Menin aika rennosti vähän sillai lönkötysvaihteella, en edes yrittänyt hirveästi mitään "taikatemppuja".  Lopuksi kävin vielä kävelemässä ja yhden ladon luokse oli kasattu puita isoiksi kasoiksi ja Vallu niitä vähän kyttäili siinä muttei kummempaa, kunnes lumi putosi katolta ja poni päätti kadota paikalta. Otti muutamia askelia hölkkää, muttei sen kummempaa onneksi :D Sitten käppäilin otuksen kanssa tallille ja otin siltä sitten varusteet pois ja loimitin. Sitten Vallu pääsi mutustamaan päiväheiniä tarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina