Sivut

12. huhtikuuta 2013

Ratsastustunnilla 11.4.2013

Menin tallille vähän ennen seitsemää. Katselin hetken edellistä tuntia, ennen kuin lähdin hakemaan Vallua tarhasta. Laitoin Vallun ulos kiinni ja aloin harjaamaan karvamörköä. Kun olin harjaillut sen, hain varusteet ja varustoin Vallun. Muut lähtivät kentälle vielä varustoidessani Vallua, mutta ei se mitään haitannut. Kun olin valmis menin Vallun kanssa kentälle ja nousin selkään.

Tunnin aluksi Piia käski nostaa jalustimet satulan eteen ristiin, eli toisin sanoen mentiin(Lue: minä menin) koko tunnin ilman jalustimia. Harjoiteltiin hevosen aktivoimista takaosasta, sain Vallun menemään välillä hyvin, mutta kun lähdettiin tölttäilemään niin Vallu ei olisi malttanut kävellä ja sain pidellä sitä tosi paljon. Yhden kerran herra meni jotain minimini tölttiä ja alkoi sutimaan kulmassa, muttei mitään tapahtunut. Sain muutamia hyviä tölttipätkiä, mutta sitten kun omat lihakset ei jaksanut pitää, niin poni kaahasi menemään. Myös siitä johtuen oli jarrut hukassa aika ajoin.

Tunnin jälkeen vein Vallun tallin seinustalle ja laitoin kiinni. Otin varusteet pois ja loimitin & annoin ruoan sille. Sitten Vallu pääsi tarhaan odottelemaan heiniä. Ja minä kävin jakamassa Elviiran kanssa tuntihepoille kaurat ja sovitin takkia, johon tulee Baldurin logo & oma nimeni :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina