Sivut

18. huhtikuuta 2013

Maastoilemassa 17.4.2013



 Menin tallille 6 aikaan. Maija harjaili jo Hélaa. Hain Vallun tavarat ja itse kuramörön. Oli Vallu taas käynyt nauttimassa kunnon mutakylvyn... Kaivoin mutakerroksen alta esiin ponin ja laitoin sille vaursteet. Sitten lähdin Maijan kanssa maastoon.

Mentiin Harvaperkkoon, kun normilenkki on kuulemma routakuoppia täynnä. Vallulla oli ylimääräistä virtaa, josta johtuen ei oikeen malttanut kuunnella. Pari hyvää tölttipätkää sain, mutta loput meni siihen, että yritin himmailla ponin menohaluja. Laukkaankin lähdettiin kuin tykin suusta, mutta vauhdin sai onneksi tasoitettua. Annoin Vallun painaa yhden pätkän niin lujaa kuin halusi, jonka jälkeen se malttoi mielensä vähän paremmin. Muutaman 'mörön' Vallu bongasi matkan varrelta, mutta ei ne ponia poskeen popsinut ;)

Takaisin tallille palatessamme otin Vallulta varusteet pois ja loimitin otuksen. Sitten vein Vallun tarhaan ja jäin rapsuttelemaan & kuvailemaan Vallua.





Arska irvistelee xP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina