Sivut

27. huhtikuuta 2013

Tunnilla Vallulla 25.4.2013

Menin tallille vähän  ennen seitsemää. Hain Vallun tarhasta ja varustoin sen. Odottelin, että päästäis kentälle. Kentällä nousin Vallun kyytiin ja kävelin aina välillä kentän ympäri, kun Vallu ei oikein viitsinyt seistä paikallaan. Tunnilla tehtiin taivutuksia ja sen sellaista niin, että heppa alkoi itse koota itseään parempaan ryhtiin ilma, että ratsastaja roikkui naruissa koko aikaa.

Vallun kanssa se onnistui suht hyvin. Vallu väisti tosi kivasti pohjetta ja hidasti kun pyysi. Kun lähdettiin tölttäämään, Valluun iski vauhtivaihde päälle ja sitä sai jarrutella koko ajan... Aina ei oikein jarrut ollut täysin toimivat. Lopputunnista laukkailtiin. Vallu laukkasi tosi kivasti, meni rennosti ilman kiirehtimistä. Sitten mentiin loppukäynnit.

Tunnin jälkeen riisuin Vallulta varusteet ja harjasin sen. Hain ylhäältä Vallun ihottumaloimen ja puin sen päälle Vallulle, ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Vallu oli todella  tyytyväisen näköinen kun sai loimen päälleen. Heitin vielä sadeloimen Vallulle ja vein sitten tarhaan.


Polle ja ötökkäloimi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina