Sivut

3. huhtikuuta 2013

Maastoilemassa 3.4.2013




Menin tallille kuuden aikoihin. Hain Vallun kamat ja itse otuksen, joka oli kyllä sitä mieltä, että ei oikeen huvittais tulla. Vein Vallun tallin seinustalle ja aloin harjata sitä. Harjatessani Vallun lähelle tuli äiti, joka kysyi saisiko hänen lapset harjata Vallua. Annoin heille harjat ja toinen meni harjailemaan Hélaa ja toinen harjasi Vallua jonkin aikaa. Laitoin Vallun kuntoon ja lähdin Heidin&Hélan kanssa maastoon.

Menimme ns. normitunnin lenkin. Lenkki oli melko reipas, kun Vallulla tuntui olevan vähän vauhti päällä. Pari kertaa lintuja täyttä olevaa puskaa säpsähti, mutta totesi ettei ne linnut syö niin rentoutui ja antoi olla.












Kun palasimme takaisin tallille Heidi otti musta& Vallusta pari kuvaa ja sitten jatkettiin matkaa tallin pihalle. Nousin alas Vallun selästä ja taltuin tallin seinustalle. Otin Vallulta varusteet pois ja loimitin sen. Sitten se pääsi tarhailemaan ihanaan kevät iltaan. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina