Sivut

27. huhtikuuta 2013

Maastoilua 27.4.2013

 Tänään olin maastossa Johannan ja Heidin kanssa. Menin tallille 12 aikaan. Hain Vallun tavarat ja juttelin hetken Johannan ja Heidin kanssa ennen kuin hain Vallun. Otin Vallulta ihottumaloimen pois päältä ja varustoin sen.

Nousimme kentältä heppojen kyytiin ja otettiin sitten suunnaksi Harvaperkon lenkki. Vallu kulki tosi kivan rennosti koko matkan eikä sillä ollut kiire minnekkään. Hölkkäiltiin ja laukkailiin jonkin verran suht rentoa vauhtia. Huomaa kyllä, että Vallu nauttii maastoilusta porukassa. Ja itsekkin nautin nyt, kun poni ei yritä jatkuvasti kaahottaa, vaan menee sitä vauhtia mitä haluan.

Lenkin jälkeen otin Vallulta varusteet pois päältä. Hain Prob Öljyn ja laitoin sitä Vallun harjaan ja häntään, jotta ei kutisisi ja jos vaikka harjamarron vähäninen turvotus laskisi. Tulisipa jo lämmin, että pääsis pesemään Vallun. Sitten heitin Vallulle ihottumaloimen päälle ja vein tarhaan päiväheiniä syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina