Sivut

18. huhtikuuta 2013

Maastoilemassa 14.4.2013


Menin tallille 11 aikaan. Ensin vein iskän kanssa rehusäkit 'vintille'. Sitten vaihdoin Vallun suitsiin otsapannan, oli hieman hankalaa vaihtaa sitä... Eihän mulla menny siihen kun 20min... :D Sitten hain Vallun harjat ja omat varusteeni ylhäältä ja kävin hakemassa Vallun. Vallu oli oikein hyvin pyörinyt jossain mutakasassa, joten sain kihnuttaa sitä reilusti. Lyhensin myös pitkäksi kasvanutta häntää ja selvitin harjan&hännän. Lopputulos tuossa alempana ;)


14.4.2013

Otsapanta <3 br="">

Sitten Heidi tuli ja haki Hélan. Laitoin Vallulle varusteet ja odottelin, että Heidi olisi valmis ja sitten suunnattiin maastolenkille. Lähdettiin Harvaperkon lenkille, kun arveltiin normilenkin olevan täynnä routakuoppia ja metsän järkyssä kunnossa. Vallu oli todella ihana vaihteeksi, malttoi kuunnella apujani koko lenkin eikä lähtenyt vaan 'höntsäämään'. Sain sen jopa töltissä pyöreeksi kantamaan itsensä kunnolla. Eikä se välittänyt vaikka  toinen meni ohi tai muutakaan. Mutta tällä kertaa ratsastja muisti tosissaan ratsastaa eikä vaan ihailla maisemia.




Lenkin jälkeen riisuin Vallulta varusteet ja loimitin polleseni. Kävin viemässä Vallun tarhaan ja rapsuttelin sitä hetken siellä. Koska ulkona oli ihana ilma, otin Vallun varusteet ulos ja suoritin niille perusteellisen pesun, pitäis vaan vähän useemmin pestä, jottei sitten tarvii hinkata niitä ikuisuuksia, et sais puhtaaksi :D Tästä kerrasta jäi kyllä tosi hyvä fiilis! ;)


Lenkin jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina