Sivut

27. huhtikuuta 2013

Maastoilemassa jälleen 24.4.2013


Minä ja Lellu joskus tammi-helmikuussa


Olin maastoilemassa Johannan kanssa. Menin tallille kuuden aikoihin ja hain Vallun kamat. Hakiessani Vallua huomasin, että siltä puuttui kenkä. Vein Vallun takaisin tarhaan ja sain Piialta lainaksi Lellun. Kävin hakemassa Lellun ja vaurstoin sen. Lähdettiin Johannan kanssa Harvaperkon lenkille.

Lellu oli aika erilainen Vallun jälkeen. Hölkkäiltiin ja laukkailtiin aika reipasta vauhtia. Laukannostoissa Lellu lähti passia ennen kuin nosti laukan. Sain kyllä pari hyvääkin laukannostoa. Lellulla on tosi kiva laukka, siinä oli helpompi istua kuin Vallun laukassa. 7

Takaisin tallille tullessamme riisuin Lellulta varusteet ja loimitin sen. Vein Lellun tarhaan ja hain sitten Vallun tavarat uusiksi. Menin katsomaan hetkeksi tuntia, ennen kuin hain Vallun ja harjailin siitä karvoja irti paljon. Kun tunti loppui, otin Vallun juoksutusliinaan ja vein kentälle. Juoksutin Vallua liinassa kentällä, koska kentän pohja oli pehmeä irronnut kenkä ei haitannut menoa yhtään. Laukoissa Vallu spurttaili ja teki omanlaisiaan hyppyjä.

Kun olin juoksuttanut Vallua jonkin aikaa vein sen takaisin tarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina