Sivut

27. elokuuta 2013

Avoimien ovien päivä Baldurilla 24.8.


Tänään oli avoimien ovien päivä Baldurilla ja olin esiintymässä kaikissa näytöksissä. Tallille menin jo kahdeksi, jotta katrilli porukka ehti harjoittelemaan näytöstään. Ensin käytiin kuivaharjoitellen rata läpi eli ilman hevosia mentiin kävellen läpi. Sen jälkeen haettiin hevoset ja ratsastettiin rata läpi muutaman kerran. Vallu tuntu ylienergiseltä duracell-pupulta heikoin jarruin... Harjoitukset eivät oikein mennyt nappiin ja ajattelinkin, että mitä tästäkin mahtaa tulla.





Ensimmäinen katrilli esitys meni hirmu hyvin. Kaikki suorittivat osuutensa hyvin! :) Katrillissa Vallu oli tätätärärätättähäärä ja sitä sai pidätellä ihan kiitettävästi, mutta meni ihan sika hyvin! :) Katrillin jälkeen oli kisanäytös, jossa minä ja Piia näytimme Issikoiden askellajit passia lukuunottamatta. Vallu oli hyvin kuulolla, koska olin väliajalla vähän pyöritellyt sitä. Hidas töltti taino melko hidas töltti sujui suht hyvin ja siististi. Raville Vallu ei ensin meinannut pudota, mutta sain sen kuitenkin. Ravi meni tosin hyvin, poni oli kuulolla ja herkkä. Sitten otettiin laukka. Aivan varma en ollut oliko laukka oikea, mutta ei väliä. Poni painoi menemään kuin höyryjuna ja mulla oli vaikeuksia saada se hidastamaan lisätylle töltille, jonka sitten jotenkuten löysin. Exrtana esitin tölttiä löysin ohjin. Ekaksi V pudotti raville, mutta sitten korjasin sen käynnin kautta töltille, heitin ohjat pois käsistä ja poni pysyi töltillä niin kauan kuin vain itse pidin itseni kasassa. Hieno ponny <3 p="">
Kisanäytöksen jälkeen oli Smali eli ratsastettiin tehtävärata mahdollisimman nopeasti. Valluhan rakastaa kiitää miljoonaa ja radan aikana ratsastajaa hirvitti parissa kohtaa... Ensin oli pujottelu, joka meni hyvin. Sitten oli rengas pino, jonka ympäri kierrettiin kahdesti. Vallu kiersi renkaat kyljet renkaita viistäen ja syöksyi sitten puomille, jonka jälkeen täysillä puomikujalle. Puomikujan jälkeen haettiin avustajalta keppi ja kiidettiin kentän toiseen päähän ja yritettiin heittää keppi renkaaseen. Kaksi ensimmäistä estettä Vallu meni hyvin, mutta sen jälkeen se innostui hirmuisesti ja kiidätti mut puomikujalle ja melkein ohi. Vallu onneksi osasi itsestään himmata avustajan kohdalle, josta sitten lennettiin kentän toiseen laitaan. Keppiä en saanut renkaaseen, kun jarrut hävisi, mutta hauskaa oli silti! Viimeisenä esityksenä oli katrilli, joka meni mielettömän hyvin! Se meni todellakin nappiin! :) Mahtavaa tiimityötä ja jokaisella oli poni hallussa! :)) Kaikki kuvat ovat viimeisestä katrillista.























1 kommentti:

  1. Anonyymi26.8.13

    Kuvat isommiksi, noin pieniä ei ole kiva katsoa. ja kommenteista sananvahvistus pois, se on syy miksen kommentoi enemmän.

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina