Sivut

22. elokuuta 2013

Ratsitunnilla

Tänään mulla oli tunti Vallulla. Alkutunnista poni(sekä rastastaja) sähelsi omiaan eikä meinannut mitään tulla... Poni kulki nokka kohti taivasta ja takajalat ties missä. Kuitenkin tunnin edetessä pääsin ainakin jonkin verran samalle aaltopituudelle ponin kanssa. Tehtiin sellasta, että tultiin rata pituussuuntaan leikkaa ja sitten töltättiin pitkä sivu. Ekat töltit oli mulla ja Vallulla epätoivoista ähellystä, kun oltiin eri mieltä vauhdista. Tämäkin asia parani koko ajan pikku hiljaa ja lopuksi sain ponin menemään niska pyöreänä tölttiä. Laukkailtiin pitkiä sivuja ja sehän on Vallun mielestä ihan parasta, joten se yritti ennakoida käännöksiä ja liikkeelle lähtöjä, joten estelin niutä sitten parhaani mukaan. Tänään onnistui vasempaan kierrokseen laukat tosi hyvin ja oikea kierros meni vähän niinjanäin... Huomasin tunnin aikana, että meni poni hyvin tai huonosti se tukeutuu/nojaa/jotain kädelle ihan hirmuisesti enkä mä jaksa pitää sitä millään pyhällä hengellä kuin ehkä joku puoli kierrosta... Kokeilen varmaankin kangilla huomenna/joku päivä, josko se auttaisi tähän ongelmaan.

Ainiin, Baldurilla on avoimet ovet lauantaina klo 16-18 ja mut löytää esiintymästä sieltä, saa tulla juttelemaan jos sinne eksyy! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina