Sivut

12. elokuuta 2013

Ponit kotona 11.8.



Tänään oli vähän jännenpi päivä, kun aamulla haettiin Vallu&Sokka kotiin päiväksi. Mentiin tallille joskus puol 11 aikaan, laitettiin kamat autoon ja lastattiin Ponit kyytiin ilman ongelmia. Kotona ensin kävelyttelin Vallua, jonka jälkeen se pääsi syömään upeaan aitaukseensa ruohoa. Ponit sai syödä parisen tuntia, jonka jälkeen laitettiin ponit kuntoon Elviiran kanssa ja lähdettiin Sannin luo, joka tuli meidän kanssa maastoilemaan.













Lily ei oikeen tienny miten ois pitäny reagoida poneihin xP



Ratsastettiin yksi lenkki, joka ylittää joen. Joessa ei kyllä juurikaan ollut vettä, mutta Sokka ei meinannut millään tulla yli. Kun sitten saatiin Sokka tyylikkäällä kamikaze-loikalla joen yli jatkettiin matkaa. Jossain välissä onnistuttiin eksymään, joten eiköhän me sitten rämmitty umpimetsässä etsien polkua.... Suunta meillä oli tiedossa, mutta reitti ei.... Tulipahan ainakin harrastettu extreme urheilua poneilla ;) Ojia yliteltiin, rämmittiin umpimetsässä, kierettiin mökkejä ja väliin aina päästiin hölkkää ja laukkaakin! :) Vallu oli vähän vauhdikkaalla päällä ja käyntiä nopeammissa askellajeissa keskusteltiin useampana otteeseen vauhdista.... Joen yli Vallu tuli suht helposti, eikä puusillatkaan saanut ponia säpsymään... Multakasat oli kyllä sitten hirveitä ;))













Ratsastuksen jälkeen käytiin Elviiran kanssa syömässä ja sitten Vallu&Sokka pääsikin pesulle. Sanni tuli Cindn kanssa meille, kun pestiin poneja  ja siinä sitten naureskeltiin ja jutusteltiin pesun lomassa. Pesun jälkeen pakattiin kamat autoon ja ajeltiin ponien kanssa takaisin Baldurille. Tallilla loimitin Vallun ja kävin päästämässä sen tarhaan, johon meni ensimmäiseksi piehtaroimaan ;) Päivä oli kyllä onnistunut ja hauska! :D Ehkäpä parin viikon päästä uusiksi ;)



 



















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina