Sivut

5. elokuuta 2013

Valluilua kentällä

Tänään saapui Vallun valjaat postissa ja äiti ne mulle toi tallille. Heti sovittelin ja sopivan kokoiselta rintaremmiä lukuunottamatta olivat :)) Jospa tästä sitten joskus vois ajella Vallulla ;)
Valjaiden sovituksen jälkeen nakkasin Vallulle varusteet päälle ja lähdin kentälle pyörittämään. Ei oikein ratsastuksesta tullut mitään, kun ponilla oli ihan hillittömästi virtaa vanttuissa ja ratsastajakaan ei ollut 100% keskittynyt. Käyntityöskentely sujui hyvin, ponin väisti kivasti kumpaankin suuntaan todella kivasti. Tölttiä ei tänään meinannut ollenkaan tulla, ponin tarjosi vain ravia. Naureskelinkin Elviiralle, että ponin luulee olevansa ravuri kun valjaatkin sai :D Sain kuitenkin kaiken taistelun ja jarrujen etsintöjen seassa muutamia hyviäkin pätkiä. Otin alkuun vähän laukkaa ympäri kenttää, että ponin saisi vähän purettua energiaa ja se tuntuikin tepsivän ihan hyvin. Lopuksi vähän ravailin Vallun kanssa ja otin loppukäynneiksi maastakäsittelyä. Maastakäsin Vallu toimi hyvin ja viihdytti leiriläisiä lopuksi kumartamalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina