Sivut

29. elokuuta 2013

Sänkkäritunti

Otsikosta voikin päätellä, että oltiin tänään tunnilla sänkipellolla. Noustiin ensin kentältä kyytiin, käveltiin pari kiekkaa kentän ympäri ja lähdettiin pellolle.

Pellolla lähdettiin tekemään isoa ympyrää ensin käynnissä ja sitten töltissä kumoaankin suuntaan. Vallu oli kuin duracell-pupu eikä mistään tuntunut tulevan mitään. Lähdettiin laukkailemaan puoli ympyrää, jonka jälkeen otettiin töltille. Laukka - töltti hidastukset ei oikein sujunut, poni ei kuunnellut ja mä otin vähän liian kovaa edestä sitten jarrulla, jonka jälkeen poni ei toiminut sen paremmin... Piia huusi mulle, et lakkaa saahamasta, mut en mä sahannut laitan vaan nyrkit ilmeisesti niin tiukasti kiinni, että poni alkaa vastustamaan ohjaa ja heiluttaa päätään.... Mä oon koittanut ja koitan edelleen päästä siitä tavasta eroon, mutta en saa ponia jarruttamaan muuten kunnolla, se vaan vaihtaa askellajia ja jatkaa samaa kaahotusta... Ympyröiden jälkeen lähdettiin laukkaamaan peltoa koko mitassa. Vallun kanssa menin sellasta rennon reipasta vauhtia enkä edes yrittänyt saada sitä menemään hitaammin tai reippammin. Laukkailtiin pari kertaa pellon päähän ja tultiin hölkällä takaisin. Lopuksi käveltiin ympyrällä tehden isoja ympyröitä sen iison ympyrän sisään. Vallu höösäsi vähän loppukäynneissäkin vielä, mutta onneksi rauhoittui lopulta. Sitten vaan käveltiin takaisin tallille ja hoidettiin ponit pois.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi30.8.13

    Kiva postaus, mut olis kivempi, jos laittaisit enemmän kuvia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tästä tunnista ei ole kuvia, joten tämä postaus jäi siksi kuvattomaksi :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina