Sivut

20. elokuuta 2013

Snöggur Cup II 18.8.

Sunnuntaina mulla oli kisat Ylöjärvellä. Herätys oli varttii vaille 6, kun piti päästä lähtemään tallilta ennen puol 8.

Kisapaikalla vietiin ponit(Vallu&Sokka) karsinoihin ja roudattiin kamat talliin sillä aikaa kun äidit kävi ilmottamasaa mut ja Elviiran. Elviira laittoi Sokan kuntoon ja lähti verkkaamaan sitä  mä menin mukaan henkiseksi tueksi heti kun olin antanut Vallulle aamupöperöt eteen.

Elviiran suorituksen jälkeen menin laittamaan Vallua kuntoon, jotta sain tehtyä pitkän alkuverkan. Lämmittelin ensin käynnissä ja töltissä, jonka jälkeen siirryin baanan ohi kulkevalle tielle verkkaamaan. Kävin kaikki askellajit läpi ja katsoin, että ponit kuuntelee suht hyvin, vaikkakin totesin jo kentällä että tais jäädä jarrut kotiin. ;) Itse suoritus meni ihan penkin alle.... Töltissä poni putosi raville, josta onneksi sain sen korjattua takaisin ja vauhtia oli ihan liikaa, mutten saanut hidastettua pollea... Ravi, laukka ja käynti oli parhaat askellajit, sain niistä 5! :) Ravissa Vallu kylläkin rikkoi laukalle lopuksi.... Lisätty töltti meni ihan ookoo, mulla ei vaan sattunut olemaan kontrollia.... Suorituksen jälkeen totesin, että olis pitänyt lämmitellä vielä enemmän vaikka lämmittelin hirmu kauan ennen luokkaa...

Toinen luokka oli tölttiluokka. Menin kanssa aikaisemmin lämppäämään, jotta saisin ponin paremmin kuulolle. Lämmittelyssä ponilla toimi jarru ja kaasu tosi hyvin, hidasti ja lisäsi kun halusin. Radalla työtöltti meni ihan liian lujaa,  kun poni innostui hirmuisesti päästessään baanalle. Tällä kertaa lisätty töltti oli jotain mahtavaa ja saatiinkin siitä 5!! :) Eka vitonen lisätystä! :)

Palkintojen jaon jälkeen ponit lastattiin kyytiin ja lähdettiin takaisin Baldurille.

Tästä kisareissusta jäi mukaan kaksi sinivalkoista ruusuketta eli molemmissa luokissa olin ainoa ikäryhmästäni, joten hyväksytyllä suorituksella voitin ;) Mukaan jäi myös pieni ajatus siittä kuinka kauan ja miten sitä ponia pitäisi lämpätä, että kuuntelisi mua radalla eikä kaahottaisi miljoonaa. Loppujen lopuksi olin todella tyytyväinen päivään, vaikka eka suoritus meni penkin alle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina