Sivut

26. elokuuta 2013

Varokaa oksat ja männyn kävyt

Hiphei, tänään kävin vähän cruisailemassa Vallulla sänkipellolla tallin läheisyydessä, joka saatiin lainaan. Ensin käppäilin Vallun kanssa ympäriämpäri peltoa ja aloin ottamaan tölttiä. Ponilla ei aluksi ollut hajuakaan miksi pellolla ollaan pyörimässä ja katseli kummastuneena ympärilleen. Töltit sujui suht hyvin, täysin puhdasta töltti ei ollut koko aikaa ja syinä siihen oli ratsastajan 100% keskittymisen puute ja pehmeä pohja. Töltin jälkeen aloin laukkailemaan, ensin vähän rauhallisemmin ja sitten reippaasti. Täysillä ei tosiaankaan menty, kun Vallu ei viitsi mennä täysillä yksin enkä näe siinä mitään järkeä pakottaa sitä juoksemaan lujaa. Laukkojen jälkeen otin vielä vähän tölttiä ja sitten lopöukäynteinä kävely takaisin tallille :) Poni oli kyllä tosi hieno, ei pettänyt jarrut eikä mikään muukaan.

Ainiin, huomenna tulee postaus eilisestä kun saan kuvat koneelle sekä julkaisen vihdoin ja viimein kysymyspostauksen ja toivekuva postauksen :) Niitä varten saa kyllä lähettää viel toiveita/kysymyksiä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina