Sivut

10. elokuuta 2013

Hierontakurssilla & aitauksien tekoa

Tänään piipahdin tallilla hevosen hierontakurssilla. Oli kyllä tosi mielenkiintoinen kurssi. Ensin kurssin vetäjä Laura kertoi hierontaan liittyviä juttuja ja sen jälkeen tarhasta haettiin hepo, jolla Laura näytti miten käydä hevonen läpi tunnustellen ja sen jälkeen näytti venyytyksiä,  mobilointia ja hierontaa. Sitten haettiin heppoja, itse hain Vallun. Kokeilin sillä sitten juuri opittuja venyytyksiä. Sen jälkeen koitin mobilointia eli hevosen nivelten jumppaamista. Vallu on sellanen kumiukko, että se ei edes varmaan huomannut kun kiskoin jalkoja erisuuntiin... Positiivista se toki on :D Kun oltiin venyytelty ja vanuutelu ponit, Vallu joutui ontumatutkimus harjotukseen. Tosin Vallu ei oikein tykännyt ideasta juosta, joten hepo vaihdettiin Hèlaan. Mielestäni kurssi oli todella opettavainen ja hyvä! :) Kannattaa ehdottomasti mennä sellaiselle, jos jostain löydätte.

Toinen mitä olen tänään tehnyt on aitauksia meidän pihalle, kun Vallu ja Sokka tulevat huomenna kyläilemään päiväksi meille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina