Sivut

16. elokuuta 2013

Onnistumisen tunteita tunnilla 15.8.

On mulla hieno poni! Tänään se meni niiin makeesti koko tunnin ja malttoi kuunnella todella hyvin koko tunnin vaikka takana olikin kolme vapaapäivää. Mä oon ylpiä! <3

Tunnilla ei tehty mitään erikoista. Ensin tarkisteltiin jarrut ja kaasut, joissa Vallu vastasi hyvin pyyntöihini vaikka aluksi meinasi tulla sähläsählä. Sitten pujoteltiin keskellä kenttää olevat renkaat ja töltättiin pitkäsivu. Aiettä poni oli mahtava! Pujottelussa ei kaahaillut miljoonaa vaan keskittyi minuun ja töltissä sain sen kulkemaan muodossa, joka on ollu iiso haaste ja varmasti vielä jatkaa haasteena. Mutta ainakin tänään se haaste voitettiin ja poni kulki todella nätisti ja malttoi kuunnella tositosi hyvin. Jarrutkin löytyi herkästi ;) Tultiin pujottelu myös töltissä, alkuun vähän haparoitiin Vallun kanssa eli V pakkasi kaatumaan kurvissa sisäänpäin ja ratsastaja toki kallisteli omiin suuntiinsa. Kuitenkin sain onnistuneita kurveja useita, kunhan muistin pitää itseni suorassa pystyssä. Lopputunnista tultiin pujottelua vielä käynnissä ja haettiin rentoa ja letkeää käyntiä, joka lähtisi takajalkojen hyvästä alle astumisesta. Sitä me ei Vallun kanssa saatu kovin hyvin, kun poni pakkasi vain kokoamaan itseään, mutta sain siltä kuitenkin muutamat ihan ok pätkät :) Mahti poni tänään <3 Huomenna mulla on estetunti Vallulla :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina