Sivut

3. elokuuta 2013

Blogi arvostelut :)

Tässä on blogi arvostelut. Arvostelut ovat oma mielipiteeni, eikä siitä pidä suuttua. Arvostelin blogin ulkonäön, tekstien ja kuvien perusteella :)



+ Siisti ja hieno ulkoasu
+ Esittelysivut selkeästi
+ Kuvat hyvät laatuisia 
+ Postaukset pitkiä ja niissä on hyvin kerrottu hyvät ja huonot asiat
- Tekstit ajoittain hieman sekavaa
- Esittelysivujen teksti voisi olla vähän pienempää
- Kuvat voisivat olla pienempiä

Kokonaisuudessaan blogi oli selkeä, siisti ja siihen on käytetty aikaa ja vaivaa. Teksteissä on hyvin kerrottu hyvät ja huonot ajat suuremmin kaunistelematta. Tekstit ovat myös pitkiä, muttei missään nimessä liian pitkiä. Todella hieno blogi!





+ Ihana banneri, I like!
+ Tässäkin blogissa esittelysivut selkeät
+ Kuvat hyvän kokoiset
+ Postaukset selkeästi kirjoitettu ja sopivan pitkiä
- Liian haaleat värit taustassa banneriin nähden 

Kokonaiseuudessaan todella hieno blogi, nimikin todella osuva tälle blogille! Ensimmäisessä postauksessa olit kirjoittanut vain vähän, mutta tarpeeksi, että lukija hoksasi mistä on kyse. Tekstiä on helppo lukea ja sitä on mielestäni riittävästi.




Elämää hevosten parissa

+ Esittelysivu
+ Selkeä ja yksinkertainen
+ Teksti helppoa lukea
+ Kuvat hyvän kokoiset
- Ei banneria
- Liikaa valkoista
-  Lyhyehköt postaukset

Kokonaisuudessaan blogi on yksinkertainen, selkeä ja siinä kerrotaan hyvin blogin aihe. Postaukset voisivat olla vähän pidempiä, mutta ovat mukavaa luettavaa lyhyenäkin :). Banneri ja laajempi värivalikoima piristäisi blogiasi. Kuvat ovat selkeitä ja sopivan kokoisia. 




Hetken maailma on tässä


+ Kaunis banneri
+ Yhteensopivat värisävyt
+ Tekstit pitkiä ja hyvin kirjoitettuja
+ Kuvat selkeitä ja hyvän kokoisia
- Ei esittelysivuja
- Tekstikoko pieni

Kokonaisuudessaan blogi on hieno ja selkeä. Tekstit ovat pitkiä ja selkeitä ja helppolukuisia. Kuvat ovat sopivan kokoisia ja niitä ei ole liikaa. Pidän blogissa myös siitä, että kirjoittaja kirjoittaa enemmänkin itselleen postauksia, jotta voisi myöhemmin katsoa ja todeta kehittyneensä. Aivan ihana blogi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina