Sivut

26. joulukuuta 2014

Hankirallia!



 VAROITUS! 
Tämä postaus sisältää paljonpaljon kuvia ja videoita :D

Pakkasta 14 ja risat, innokkaat ponit, luminen pelto ja auringon paiste... Mikäs sen parempaa kun lähteä rallittelemaan lumiselle pellolle? Jep, eipä mikään ;)

Suunnattiin meille pellolle rallittelemaan ja tästä koko reissusta saatte videomatskua, nimittäin sain joululahjaksi kypäräkameran ja se pääsi heti eilen testiin!

Kamera tuo mötikkä kypärässä ;)

Ensin aloitettiin lämmittelemällä vähän hölkäten, jonka jälkeen otettiinkin rallipätkät. :D Vallu oli tositosi innokas, muttei missään kohtaa lähtenyt hanskasta vaan pysähtyi viimeistään sitten kun sanoi kunnolla et jarrut ois jees. En vaatinut Vallulta mitään muuta kuin sitä että olisi kuulolla. Tämä päivä oli siis omistettu hömppäilylle :D










Hankirallin jälkeen vuorossa oli pulkkailua Cindyllä. Sanni sai joululahjaksi hiihtovaljaat, joten niitä piti sitten lähteä vähän testailemaan. Minä pulkassa ja Sanni ratsain. En edes laskenut kuinka monta kertaa pulkka kippasi nurin ja minä olin maassa, mutta monta! Kauniita kuperkeikkoja sun muita liikkeitä tuli harrastettua, mutta hauskaa oli! Ja valjaatkin toimi ;D



Tiistaina ponit sai itsekseen rallitella pellolla, joten alla otoksia siitä ;) Kuvat c) Sanni


















Mitä tekee Vallu? xD










3 kommenttia:

  1. Katoin koko videon! :D Kivaa teillä näytti olevan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Juu, hauskaa meillä oli! :D

      Poista
  2. Sairaan hauska vide :D nauroin ääneen ihan hullusti ku vallu paino niin maan perkeleesti :D

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina