Sivut

19. joulukuuta 2014

Täällä tapahtuu - ei mitään :)


 Hengissä ollaan vielä! Mulla ei vaa ole ollut oikein kirjoitettavaa kun Vallu on ollut vähän kevyemmällä ja tulee varmaan vielä tässä hetkisen olemaankin. Ollaan kuitenkin maastoiltu kevyesti ja hiukan kentälläkin pyörähdetty, mutta nyt pakkaset on eksyneet tännekkin päin ja joka paikka on kivikovaa niin ei oikeen voi mennä juuri missään. Toki ihan hyväähän se tekee että välillä tulee tällaisia kevyempiäkin jaksoja :) Tännekkin on muuten lunta luvattu jouluksi!! Saadaan ehkä sittenkin valkea joulu!

Tämän postauksen muutamat kuvat ovat viime sunnuntailta kun käytiin Sannin ja parin Sannin kaverin kanssa ottamassa tonttukuvia poneista ja tähän otin nyt muutaman ei tonttukuvan, joita saatiin saldoksi. Saatiin tonttukuviakin, mutta oli se työn ja tuskan ja naurujen takana - varsinkin onnistuneet ryhmäotokset :D




Bannereita tuli vain yksi, joten tämän postauksen loppuun voisin arvostella bannerin tekijän blogi :) Itse bannerin näette kun kelaatte sivun ylös ja katsotte tämän hetkistä banneria ;) Kiitos Ronjalle bannerista!




Ensivaikutelma blogista on todella siisti. Banneri on hienosti ja taitavasti toteutettu sekä muu ulkoasu sopii hyvin mukaan, tulee sellainen yhteinäinen vaikutelma :) Ainoa asia mikä häiritsee on tunnisteet, jotka ovat kauheana litaniana näkyvissä sivupalkissa...

Teksti on sujuvaa ja helppolukuista eli ei ainakaan mun silmiin osu pahemmin mitään kirjoitusvirheitä sekä teksti on monipuolista. Tekstiä voisi olla enemmän, tosin itse pidän ns. kilometripostauksista enemmän kuin lyhyistä :D Kuvat ovat mun makuun aavistuksen liian isoja, mutta hyvin laadukkaita. Iso plussa tulee hyvistä videoista, joita on melko paljon, varsinkin näin joulukalenterin aikaan! Tykkään katsella muiden tekemiä videoita, kunhan niissä on jotain tolkkua ja Ronjan videoista löytyy juoni/ajatus sieltä videosta :)

Kokonaisuudessa blogi on siisti ja hyvin sujuva, esittelyt löytyy ja sivupalkista löytyy lyhyesti ja ytimekkäästi mistä blogi kertoo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina