Sivut

10. joulukuuta 2014

Innokkaita bannerin tekijöitä?

Kuten ehkä huomaatte, tämän hetkinen banneri ei ole kauhean tyylikäs enkä valitettavasti itse ole kovin taitava bannerin väsääjä, joten toivoisin teiltä apua!

Toiveissa olisi simppeli, kaunis,  talvinen banneri, joka olisi tämän hetkiseen ulkoasuun sopiva väriteemaltaan sekä ulkoasuun sopivalla fontilla teksti "Kavioiden töminää töltin tahtiin" sekä pienemmällä jossain kohdassa "Janina&Valsi frà Hakoti" :) Koko toiveena olisi jotakuinkin luokkaa samaa luokkaa kuin nykyinen eli jotain 1200x460 :)

Kaikkia Vallun kuvia saa vapaasti käyttää banneriin, mutta laitan tähän alapuolelle kuvia joita voi bannerissa käyttää myös! :) Mulla ei nyt tässä ole paljoa talvisia kuvia, mutta blogista löytyy esim. 2012 loppu - 2013 tammi-helmi ja 2014 tammikuulta ainakin löytyy talvisempaa kuvaa..

Bannerit voi lähettää mulle s.postilla janskis97@gmail.com :)

Mikäli bannereita tulee enemmän kuin yksi tai kaksi ja eri tekijöiltä, voin vasta'palkaksi' arvostella bannerin tekijän blogin, mikäli hänellä sellainen on! :)

Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii uuden bannerin väsätä!! :)

2 kommenttia:

  1. Hei olisin kiinnostunut tekemään, mutta saisinkos tuon yhden kuvan, tuon missä näkyy vallu kun sitä ohjasajetaan tai jotain, niin täysikokoisena, koska se on niin pieni niin tulee vaikeaksi. :D Toivottavasti ymmärsit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuva on itsessään noin pieni, mulla ei oo sitä isompana missään :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina