Sivut

22. joulukuuta 2014

Lunta!


 Vihdoinkin täällä sataa lunta! Sitä kurakeliä olikin jo ihan riittämiin... Tänään on oikeastaan koko päivän sadellut lunta enemmän ja vielä enemmän eikä loppua näy (eikä tarvitsekkaan!). Ponit on ihan innoissaan kun tulee pakkaset ja lunta ja pääsee talviturkki `käyttöön`! Vallun aikainen uuden vuoden toive näyttää pikkuhiljaa tässä toteutuvan ;)


 Tänään Vallulla oli ohjelmassa talutusratsuna olemista ja joulumaastoilua.

Serkkuni, sanotaanko vaikka S, käy Valluilemassa n. kerta viikkoon samalla tavalla kun Vallun toinen ratsasaja M. Vallu on kyllä niin mainio otus, että tietää tasan kuka selässään on. Jos siellä on joku vähän kokemattomampi ottaa Vallu varman päälle ja etenee hitaammin ja varovaisemmin, mutta jos joku kokeneempi/ponille tuttu kiipeää kyytiin niin sitten joutuukin ratsastaja hommiin :D
Tänään S oli siis ratsastamassa Vallulla, käytiin ihan perusjuttuja läpin kuten miten heppa kääntyy/pysähtyy/lähtee liikkeelle ilman ohjia. Vallun selässä kävi myös yksi toinen lapsi, joka ei kai ennen ollut istunut hevosen selässä ja vähän jännitti nousta kyytiin, mutta lopuksi ei oikein olisi malttanut tulla pois ;)


 Talutusratsuilun jälkeen suunnattin Vallun kanssa nokka kohti maastoa. Lähdettiin joulumaastolle siis eli tonttuvermeet niskaan ja maastoon! :D Kovien pohjien vuoksi mentiin pääasiassa käyntiä, mutta mahtui mukaan hölkkäpätkäkin. Vallu oli mukava ratsastaa, ei hötkyillyt tai pötkyillyt tai muutakaan vaan kulki tasaisen varmasti sinne minne halusin :) Oli oikein mukava ja rento maasto! :)



Huomenna ponit pääsevät rallittelemaan pellolle, mikäli lunta tulee nyt reilusti! Aaton ponnyt saavatkin sitten vapailla ja sen jälkeen palaudutaan kohti kunnon treenejä olosuhteiden mukaan tietysti.

Mutta nyt vielä nautiskellaan ja ollaan vaan! ;D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina