Sivut

22. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 22: Tuntiratsastajan mietteitä

Moikka ja hyvää joulukuun 22. päivää!

Tänään täällä ei kirjoittelekaan Janina, vaan Töltin askelin blogin kirjoittaja Ronja. Ajattelin tänään kirjoitella vähän siitä, millaista on olla tuntiratsastaja. Itsehän siis ratsastan Baldurilla, missä Janinan heppa Vallu oli joskus. Olen ratsastanut n. 2½ vuotta.

Valvovan silmän alla ratsastusta

Tunneilla käymisessähän on se hyvä puoli, ettei pääse kauheasti ainakaan väärin ratsastamaan. Oma ratsastuksenopettajani ainakin huomauttaa lähestulkoon aina heti jos teen jotain väärin. Pääsen myös ratsastamaan monella erilaisella hevosella, mikä on hyvä juttu, ettei yksi ja ainut hevonen totu omiin virheisiini.

Tunneilla käymisessä on myös huonoja puolia, esimerkiksi se, että kun kaikista virheistä aina huomautetaan ,niin niitä ei välttämättä huomaa itse. Siksi kannattaakin, jos on vain mahdollisuus, niin käydä vaikka vuokraamassa hevosia. Itsekin käyn välillä viikonloppuisin vuokrailemassa ja silloin keskityn paljon paremmin omien virheitteni korjaamiseen kuin tunneilla. 

Kaikki kuuntelevat tarkasti ohjeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina